[SQL] polskie FreeSQL ?? [Przeniesiony z Programowanie :: Webmastering]

szukaj na forum nowy temat odpowiedz

Strona [ 1 2 >> ] z 2

serer-side ten post 19-10-2005 19:18

Szukając bazy MySQL trafiłem na stronkę www.freesql.cba.pl . Przystępuje do projektu a wy co o nim myślicie ????
Przejdź na górę strony
Maker ten post 19-10-2005 19:32

Użytkownik
Status: Offline
po wejsciu na strone:
Warning: main(./extension.inc): failed to open stream: No such file or directory in /home/var/www/virtual/freesql.cba.pl/index.php on line 25

Warning: main(): Failed opening './extension.inc' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/var/www/virtual/freesql.cba.pl/index.php on line 25

Warning: main(./common.): failed to open stream: No such file or directory in /home/var/www/virtual/freesql.cba.pl/index.php on line 26

Warning: main(): Failed opening './common.' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/var/www/virtual/freesql.cba.pl/index.php on line 26

Fatal error: Call to undefined function: session_pagestart() in /home/var/www/virtual/freesql.cba.pl/index.php on line 31

nie wiem co mam o tym myslec ;]
programming is the source of our life...

Ostatnio zmodyfikowany: 19-10-2005 19:33 przez Maker
Przejdź na górę strony
server-side ten post 19-10-2005 19:34

dziwne :- ?? u mnie wchodziło i to bez zarzutów
Przejdź na górę strony
Maker ten post 19-10-2005 19:57

Użytkownik
no teraz cos sie zaladowalo hmm...
ten projekt to jest jakis zart!? :D
zero zalozen nic a co potrzebne ogolem wszystko bosze jaka organizacja to jak mala firma prawie ;)
programming is the source of our life...

Ostatnio zmodyfikowany: 19-10-2005 19:59 przez Maker
Przejdź na górę strony
Aklimx_offline ten post 20-10-2005 11:50

koleś sam napisał `jestem początkujący`, więc pewnie to nie on będzie odwalał brudną robotę. O projekcie nie napisał nic, co mogłoby przedstawić jego koncepcję. Jeżeli chce to zrobić na plikach tekstowych, to niech lepiej poszuka na google, bo takie coś już jest! Wg mnie nie wypali, ale życzę powodzenia [!!!]
Przejdź na górę strony
server-side ten post 20-10-2005 12:41

ten projekt to jest jakis zart!?
zero zalozen nic a co potrzebne ogolem wszystko bosze jaka organizacja to jak mala firma prawie

Nie rozumiem prawie nic z tego co napisałeś :-( Głównym celep rojektu ma być udostęmnianie za darmo baz danych (MySQL itp. i to jest na stronie napisane) Ten post wysłałem żeby prosić was o radę i o pomoc i dlatego piszę.o należy wg. zrobić żeby obrany cel stał się faktem.
Przejdź na górę strony
Ktos ten post 20-10-2005 13:09

Moderator
server-side napisał:
ten projekt to jest jakis zart!?
zero zalozen nic a co potrzebne ogolem wszystko bosze jaka organizacja to jak mala firma prawie

Nie rozumiem prawie nic z tego co napisałeś :-( Głównym celep rojektu ma być udostęmnianie za darmo baz danych (MySQL itp. i to jest na stronie napisane) Ten post wysłałem żeby prosić was o radę i o pomoc i dlatego piszę.o należy wg. zrobić żeby obrany cel stał się faktem.

Co należy zrobić? Według mnie poprawić stronę internetową. To jest najważniejsze. Teksty zwłaszcza, wygląd może być, kodu nie będę komentował.

O co chodzi? Weźmy na przykład taki tekst:
"Projekt powstał z mojej inicjatywy . Jestem szesnastolatkiem mieszkającym w Bielsku-Białej. Do stworzenia projektu skłoniła mnie potrzeba posiadania bazy danych . Nie mam pieniędzy na profesjonalny płatny hosting www , a baza danych była mi bardzo potrzebna."
Otóz, spacje się wstawia za przecinkiem, a przed przecinkiem - nie.

Po drugie są też błedy ortograficzne ("nie pracujący").

Po trzecie póki co projekt nie oferuje niczego, a jedynie prosi o pomoc dobrych ludzi - być może tacy się znajdą. Trzeba szukać, może ktoś z 4p na przykład się zgłosi?

A tak w ogóle to forum nie działa (Couldn't connect to database).
Ufam kryptografii, nie państwu.
Przejdź na górę strony
server-side ten post 20-10-2005 14:52

O i o to kolejny powód aby mi pomóc . Jak myślicie dlaczego czasem mam problemy z DB ?? Bo serwis jest za granicą i często przerywa . Proszę wszystkich o pomoc , zróbmy coś razem dla polskich webmasterów.

Aklimx_offline napisał:
koleś sam napisał `jestem początkujący`, więc pewnie to nie on będzie odwalał brudną robotę. O projekcie nie napisał nic, co mogłoby przedstawić jego koncepcję. Jeżeli chce to zrobić na plikach tekstowych, to niech lepiej poszuka na google, bo takie coś już jest! Wg mnie nie wypali, ale życzę powodzenia [!!!]

Odwołam się jeszcze do tego postu . Jeśli chciałbym , żeby ktoś odwalił z mnie brudn robotę to na pewno nie szukałbym ich w serwisie 4programmers. Zresztą chyba nie rozumiesz co napisałem na stronie . To ma być nasz projekt , nasz , czyli ja też będe na nim coś robił , ale sam nie jestem w stanie i dlatego publikuje ten post . Miałem nadzieję  że spotka się z Waszą aprobatą a nie takimi "wrednymi komentarzami typu "powodzenia  [!!!] "
Przejdź na górę strony
Ktos ten post 20-10-2005 16:41

Moderator
Miałem nadzieję  że spotka się z Waszą aprobatą a nie takimi "wrednymi komentarzami typu "powodzenia "

A czy komentarz "powodzenia" to nie jest aprobata pomysłu? Według mnie to wredne nie jest.

Napisałem o tobie na Joggerze moim, może ktoś przeczyta i się zechce przyłączyć. Pozycję w Google mam nienajgorszą, więc trochę reklamy już masz :)

Pomysł dobry, ale niestety przyłączyć się nie przyłączę. Nie mogę i już.
Ufam kryptografii, nie państwu.
Przejdź na górę strony
Adamo ten post 20-10-2005 16:54

Użytkownik
serer-side napisał:
Szukając bazy MySQL trafiłem na stronkę www.freesql.cba.pl . Przystępuje do projektu a wy co o nim myślicie ????

server-side napisał:
O i o to kolejny powód aby mi pomóc . Jak myślicie dlaczego czasem mam problemy z DB ?? Bo serwis jest za granicą i często przerywa . Proszę wszystkich o pomoc , zróbmy coś razem dla polskich webmasterów.

najpierw ściemniasz że przypadkiem trafiłeś na stronkę i się dołączasz a potem się okazuje że to twoja strona :/ masz rozdwojenie jaźni ? jeszcze na stronie się posługujesz adresem freesql.pl a pod tym adresem nic nie masz i piszesz że szukasz kogoś kto ci tą domenę zasponsoruje, to póki jej nie ma zarejestrowanej to po co się nią posługujesz ?
Dwie zasady gwarantujące sukces:
1. Nigdy nie mów nikomu wszystkiego
Przejdź na górę strony
szukaj na forum nowy temat odpowiedz

Strona [ 1 2 >> ] z 2

1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości)
(żadnych zarejestrowanych użytkowników)

Copyright © 2000-2006 by Coyote Group 0.9.3-pre3
Czas generowania strony: 0.0388 sek. (zapytań SQL: 9)