Szablon aukcji do oceny
Strona [ 1 ] z 1
| SPI |
08-02-2010 13:03 |
|
Użytkownik Status: Offline Dołączył: 26-02-2007 |
Witam, przygotowuje szablon aukcji z zaproszeniami ślubnymi i nie tylko. Będę wdzięczny za wszystkie opinie i sugestie Chciałbym zaznaczyć że nie jestem niestety grafikiem http://zapr.twojhost.pl/2/aukcja2.html |
|
|
| Rev.pl |
08-02-2010 17:53 |
|
Użytkownik Status: Offline Dołączył: 14-03-2007 Skąd: Warszawa |
Tak, wygląda to beznadziejnie. Po to są graficy, żeby to oni robili grafiki. oO |
|
|
| Adam Boduch |
08-02-2010 18:20 |
|
Administrator Status: Offline Dołączył: 18-02-2002 Skąd: Wrocław |
No raczej kiepskawe. Ale na Twoje potrzebny, jako szablon allegro - moze wystarczy ![]() Ale fakt, ze zrobione profesionalnie przez grafika, bylaby bardziej zachecajaca ![]() :: Adam Boduch, administrator 4programmers.net :: Pomoc: http://4programmers.net/Pomoc :: FAQ: http://4programmers.net/Pomoc/FAQ |
|
|
| hyde |
09-02-2010 10:17 |
|
Użytkownik Status: Offline Dołączył: 08-08-2008 |
Też uważam, że tandetne, ale... jak popatrzeć na 'target' czyli potencjalnych nabywców, jak popatrzeć na większość ślubów, wystrój sal, muzyka etc etc to w większości to tez tandeta, wiec moze akurat dobrze, że tak odpustowo wygląda
|
|
|
| othello |
09-02-2010 10:23 |
|
Użytkownik Status: Offline Dołączył: 23-01-2005 Skąd: Ω ± ¼µĸ |
Chyba przesadzacie, to w koncu tylko aukcja allegro a nie witryna firmy. Jak na te potrzeby i w porownaniu z wygladaem wiekszosci aukcji jest dobrze Budżet domowy Strona domowa Pisanie programów na zlecenie - C/C++, tłumaczenie tekstów - Kontakt |
|
|
| SPI |
09-02-2010 13:17 |
|
Użytkownik Status: Offline Dołączył: 26-02-2007 |
No cóż spodziewałem się krytyki ale liczyłem na bardziej konstruktywną ![]() Niemniej dziękuję wszystkim za zainteresowanie. Wiem że od takich rzeczy są graficy, każdy z nich zrobił by to pewnie szybciej i lepiej ode mnie, ale zrobienie czegoś samemu daje nieporównywalnie większą satysfakcję
|
|
|
| HideYoshi |
09-02-2010 13:24 |
|
Użytkownik Status: Offline Dołączył: 17-12-2004 Skąd: Szczecin |
jak na allegro to moze byc, jakos wizytowka firmy to raczej nie .prawie konstruktywnie: popraw fonty bo paskudnie to wyglada, do niczego one nie pasuja. "Nie trudno jest zwycięstwo odnieść, trudno jest sprawić by trwałe było" |
|
|
| wasiu |
09-02-2010 15:09 |
|
Użytkownik Status: Offline Dołączył: 27-05-2004 Skąd: Holandia |
Moje odczucia: - fonty nie pasuja do siebie - przyciski - przy bialym tle i ramce gradient powinien byc do jasniejszej szarosci a nie bialego - tlo - a dokladniej jego brak - nawet lepsze biale z jakims delikatnym prawie bialym wzorkiem/faktura niz kompletny jego brak - poeksperymentuj tutaj i juz bedzie o wiele lepiej. - ten wyblakly zloty czy jak ten kolor sie nazywa - cale wnetrzen "Zaproszenia Slubne" jest za bardzo mdly... przez to strona jest za bardzo ponura. Dodaj mu troche zycia. Duza uwage zwracam na kolorystyke stron... w Twojej wystepuje czarny, czerwony i mdly... mozna by to zbalansowac poprzez odpowiednie tlo, jednak zdecydowanie brakuje paru zywszych kolorow. Software Designer .NET (C# ASP.NET) Ostatnio zmodyfikowany: 09-02-2010 15:11 przez wasiu |
|
|
|
|
|
Strona [ 1 ] z 1
| 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości) |
|---|
| (żadnych zarejestrowanych użytkowników) |

.